Jag vill göra så mycket!

Hej igen!
Jag har ett dilemma där jag vill göra så sjukt mycket olika saker samtidigt så jag inte kan fokusera mig på nånting av det! D:
Jag vill speedrunna Mario 64, skapa ett spel, göra spelkvällsavsnitt, göra vanliga videos, ändra kanaldesign, ändra outro till ett som matchar introt, göra fler vloggar, fixa en ny t-shirt design, köpa fler klistermärken, laga min halvtrasiga dator, fixa datorn i sovrummet, göra klart mitt thumbnailprogram, byta design på mina thumbnails, rusta upp extra-kanalen, städa lägenheten och samtidigt umgås med folk!
Hur lyckas man få in allt detta? Jo, man skapar ett schema men då blir det mer som ett jobb att göra sakerna vilket gör det mindre kul. Dock så betyder det att det faktiskt görs i alla fall, ibland kan det vara bättre att se vissa saker som ett jobb för man blir så himla nöjd i slutändan när saker är gjorda!

Så den positiva tanken är att jag KAN hinna med allt om jag organiserar bättre vilket jag inte är bra på men det är dags att ändra på det. En video om dagen samt lite arbete på något annat av intresse är mitt mål!

Det gäller att ha prio på de viktigaste sakerna, så vad tycker ni är det viktigaste av dessa saker? Lägg gärna en röst här: http://strawpoll.me/5268363

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *